Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Antrenamente intensificate în Polonia. Complexele antiaeriene Gepard ale Armatei României au participat la un nou exercițiu
În această săptămână, militarii Detașamentului de Apărare Antiaeriană Rotația a IX-a au executat un exercițiu de antrenament în teren, de nivel secție, în poligonul Wierzbiny, precizează MApN, într-un comunicat de presă.
de  S.I. Catalin

Exercițiul s-a desfășurat pe parcursul a două zile și a avut ca principal obiectiv antrenarea echipajelor Gepard de a acționa sincronizat într-un mediu de luptă complex.

În această săptămână, militarii Detașamentului de Apărare Antiaeriană Rotația a IX-a au executat un exercițiu de antrenament în teren, de nivel secție, în poligonul Wierzbiny.

În cadrul scenariului tactic, militarii au avut de soluționat diverse incidente apropiate condițiilor de luptă actuale, precum acordarea primului ajutor și transportul unui rănit, respectiv evacuarea tehnicii avariate din câmpul de luptă.

Artileriștii antiaerieni vrânceni au pus în practică procedurile de operare și au demonstrat că dețin cunoștințe temeinice de specialitate, precum și o foarte bună capacitate de reacție pentru a răspunde ferm acestor provocări.

Ştiri Recomandate