Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Avioanele F-16 ale ROAF, demonstrație în fața Familiei Regale a României (Foto)
20 oct, 09:37
Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei române şi Principele Radu au vizitat Baza 86 Aeriană „Lt. Av. Gheorghe Mociorniță” din localitatea Borcea.
de  Tudor Curtifan
Sursă foto: Familia Regală a României

La sosire, cuplul regal a fost întâmpinat de dl general-maior Viorel Pană, Șeful Statului Major al Forțelor Aeriene și de generalul de flotilă aeriană Cătălin Băhneanu, comandantul Bazei Aeriene Borcea.

Potrivit Casei Regale, Majestatea Sa și Alteța Sa Regală au vizionat expoziția organizată în hangarul unității, iar apoi au luat cunoștință despre istoricul bazei, întins pe aproape un secol, și despre obiectivele actuale ale unității militare operaționale, deplin integrată activităților naționale și transatlantice.

Totodată, potrivit unui anunța pe Facebook al Casei Regale, Custodele Coroanei și Principele Radu au urmărit apoi evoluția în zbor a aeronavelor F-16 din cadrul Escadrilei 53 Vânătoare (Baza 86 Aeriană).

În încheierea vizitei, Custodele Coroanei a salutat pe militarii din hangarul de mentenanță al bazei. În iulie 2018, Majestatea Sa a vizitat Baza 71 Aeriană din Câmpia Turzii.

 

VIZITĂ REGALĂ LA ESCADRILA DE AVIOANE F-16 Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei române şi Principele Radu au...

Publicată de Familia Regala a Romaniei pe Luni, 19 octombrie 2020

 

 

 

Ştiri Recomandate