Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Bombardierele stealth B-2 Spirit ale US Air Force au ajuns în Portugalia (Foto)
Bombardierele B-2 Spirit ale Forțelor Aeriene SUA au ajuns marți în Lajes Field din Portugalia, a declarat biroul de presă al US Air Force, precizând că aceste aeronave s-au alăturat bombardierelor B-1B Lancer care în prezent participă la misiuni de tip Bomber Task Force (BTF) în spaţiul aerian al Europei.
de  S.I. Catalin

Prin intermediul misiunilor de tip Bomber Task Force (BTF) desfăşurate în Europa, US Air Force intenționează să demonstreze capacitatea de apărare a NATO, făcând adversarii să se gândească de două ori la un potențial atac.

Nu este clar cât timp vor fi dislocate bombardierele B-2 în Europa pentru a participa la misiuni de tip Bomber Task Force (BTF).

Generalul Jeffrey L. Harrigian, comandantul Forțelor Aeriene ale Statelor Unite ale Americii în Europa(COMUSAFE) a confirmat desfășurarea acestor bombardiere, fără a specifica numărul acestora, subliniind importanța poziției strategice a bazei aeriene de la Lajes Field , precum şi importanta misiunilor la care aeronavele B-2 Spirit vor participa.

Ştiri Recomandate