Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cazul asasinatului de la Arad | Bode: Cercetările continuă. Suntem în contact cu partenerii externi pentru strângerea de date
15 iun, 16:50
Cercetările în cazul exploziei de la Arad continuă, iar Parchetul General coordonează ancheta şi structurile MAI sunt în contact cu partenerii externi pentru strângerea de date legat de cazuistică, a declarat, marţi, ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode.
de  DefenseRomania Team

"Parchetul General coordonează ancheta de la Arad. Structurile noastre sunt în contact cu partenerii externi pe strângerea de date legat de cazuistică, legat de un portofoliu de posibili autori'', a precia ministrul Bode, potrivit Agerpres.

,,În acelaşi timp, am implicat, sub coordonarea inspectorului general al IGPR, domnul chestor general Benone Matei, toate structurile Ministerului Afacerilor Interne pentru a livra tot ce solicită procurorul de caz vizavi de cazul de la Arad. Sigur, date concrete din dosar nu pot să ofer, dar şi în aceste zile aceste cercetări continuă", a afirmat Bode, la Palatul Parlamentului.

Pe 29 mai, omul de afaceri Ioan Crişan a murit la Arad, după ce maşina în care se afla a explodat. 

Ştiri Recomandate