Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Demonstraţie de forţă a militarilor românia în Polonia (Foto). Au fost folosite complexele antiaeriene Gepard
În această săptămână, militarii detaşamentului de Apărare Antiaeriană, rotaţia a IX-a, din Polonia, au executat ultimul exerciţiu cu trageri de luptă reale, finalizând cu succes etapa de instruire de nivel baterie.
de  DefenseRomania Team

În cadrul LFX-ului (Live Fire Exercise) desfăşurat pe timp de zi, în poligonul South Hills, artileriştii antiaerieni vrânceni au executat probleme de tragere de nivel baterie şi au primit misiunea de a angaja ţintele aeriene simulate prin bombe de iluminare, lansate de către plutonul de aruncătoare de 120 mm al partenerului american.

Coeziunea echipei şi experienţa dobândită pe parcursul exerciţiilor anterioare, desfăşurate în comun cu partenerii din cadrul Grupului de Luptă din Polonia, au contribuit semnificativ la obţinerea unor rezultate foarte bune, militarii angajând cu precizie şi cu rapiditate toate ţintele aeriene.

La finalul activităţii, partenerii americani, britanici şi croaţi prezenţi în poligon, au apreciat profesionalismul şi nivelul de pregătire al militarilor români, transmiţându-le că sunt aliaţi de nădejde pe care se pot baza în orice moment.

Ştiri Recomandate