Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Detașamentul de Apărare Antiaeriană “Gheparzii de Fier”, pregătit pentru executarea misiunii de consolidare a prezenței înaintate din Polonia
În perioada 16-17 septembrie, o echipă de evaluare din cadrulComandamentului Forțelor Întrunite a verificat, în cadrul unui exercițiu complex desfășurat în Poligonul Murfatlar, nivelul de pregătire al militarilor Detașamentului de Apărare Antiaeriană “Gheparzii de Fier” din cadrul Batalionului 348 Apărare Antiaeriană "Dobrogea" din Murfatlar.
de  DefenseRomania Team

În cadrul evaluării acționale, militarii au primit incidente similar cu cele reale pe care le-au rezolvat aplicând tehnicile, tacticile și procedurile standard învățate și perfecționate pe parcursul pregătirii pentru misiune.

La finalul exercițiului, comisia de evaluare a apreciat că artileriștii antiaerieni dobrogeni sunt pregătiți pentru executarea misiunii de consolidare a prezenței înaintate în cadrul grupului de luptă din Polonia.

Pe timpul pregătirii pentru misiune, militarii Detașamentului de Apărare Antiaeriană și-au perfecționat deprinderile teoretice și practice pecare le vor valorifica pe parcursul misiunii.

Ştiri Recomandate