Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
IT-știi din Belarus pot acum să-i identifice pe mascații care au aplicat forța la protestele pașnice (Video)
25 sep 2020 / 15:24
Specialiști IT din Belarus au început să lucreze la un proiect pentru identificarea mascaților care au participat la dispersarea violentă a protestelor pașnice.
de  S.I. Catalin

Un videoclip cu primele rezultate ale lucrului a fost publicat pe YouTube de către fondatorul proiectului Promethean AI Andrey Maksimov. Acest proiect de inteligență artificială este implicat în dezvoltarea lumilor virtuale pentru jocuri și filme, modelare științifică și alte scopuri.

Inteligența Artificială analizează imagini ale polițiștilor care poartă aparate de protecție și măști de protecție și le compară cu fotografiile disponibile publicului, permițând o identificare exactă.

Autorul videoclipului a făcut apel către forțele de ordine să verifice informațiile furnizate de echipă: „să plece în alt oraș unde nimeni nu-i cunoaște”, să comunice cu protestatarii și să se asigure că aceștia ies la protest în mod voluntar și gratuit, precizează Deschide.md.

De asemenea, el a sugerat agenților forțelor de ordine să „caute ajutor” dacă decid să părăsească serviciul. Ajutorul este oferit milițienilor nu numai de bieloruși, ci și de cetățenii țărilor vecine. Foștii ofițeri sunt ajutați să găsească un loc de muncă și, în caz de mutare, să obțină un loc de muncă la locul nou de trai

În caz contrar, spune programatorul, copiii acestor mascați, dar și întreaga societate, vor vedea filmările în care ei aplică un tratament crud față de compatrioții lor.

Ştiri Recomandate