Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Marina egipteană a desfășurat exerciții în Marea Mediterană și Marea Roșie cu nave militare din Grecia, SUA și Spania
Forțele Navale din Flota de Nord egipteană din Marea Mediterană au desfășurat un exercițiu naval cu marina militară elenă, cu participarea fregatei egiptene Alexandria și a fregatei grecești HS Kanaris.
de  Nicolae Iordan

Exercițiile efectuate de Forțele Navale egiptene și navele militare ale altor țări au ca scop îmbunătățirea capacităților de luptă ale unităților navale și ale echipajelor sale în sprijinirea securității maritime și a stabilității în regiune.

Forțele Navale din Flota de Sud egipteană din Marea Roșie au desfășurat exerciții navale cu marina militară a SUA, cu participarea fregatei egiptene Taba și a navei americane USS Okane, și cu marina spaniolă, cu participarea fregatei egiptene Al-Zafer și a fregatei spaniole ESPS Victoria.

Exercițiile au avut în vedere punerea în aplicare a unui set de activități de luptă navală menite să consolideze măsurile de securitate maritimă în teatrele de operații din Marea Mediterană și Marea Roșie, pentru a evalua amenințările de la suprafață și aeriene, precum și pentru instruirea în menținerea securității maritime și a gestionării amenințărilor la adresa libertăți de  navigare și a fluxului comercial global.

 

 

 

Ştiri Recomandate