Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Marina militară chineză va efectua exerciții de tragere în apele din apropierea insulelor Zhoushan
Armata Populară de Eliberare a Chinei (PLA) va efectua o serie de exerciții de tragere în apele din zona Insulelor Zhoushan, în perioada 16 - 17 august, conform anunțurilor către navigație publicate pe site-ul Administrației pentru Siguranța Maritimă (MSA) din Republica Populară Chineză (RPC) pe 6 august 2020.
de  Eduard Pascu

Două exerciții militare de tragere vor avea loc lângă Zhoushan, un arhipelag situat la aproximativ 550 km la nord de Taiwan. Exercițiul se va întinde pe durata a trei zile și va începe marți, urmat de un exercițiu de două zile începând cu 16 august, potrivit unui anunț lansat de către Administrația pentru Siguranța Maritimă a Chinei.

Exercițiile se vor desfășura între 6 dimineața și ora 12.00, transmite navyrecognition.com

Atât China cât și Statele Unite au desfășurat exerciții militare în zonă. Armata de Eliberare a Poporului a condus o serie de antrenamente ale forțelor aeriene în apropierea Taiwanului, în timp ce US Navy desfășoară în mod regulat operațiuni în strâmtoarea Taiwan.

Taiwanul a încheiat luna trecută propriul exercițiu militar, pe care președintele Tsai Ing-wen l-a descris ca un semn al hotărârii insulei de a se apăra.

Citește și: Bombardiere chineze, exerciții în Marea Chinei de Sud. Beijingul transmite SUA că unificarea cu Taiwanul e inevitabilă

Ştiri Recomandate