Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Militarii români participă la exerciţiul ,,Rapid Trident 2020” din Ucraina (Foto)
Militari din Batalionul 151 Infanterie ,,Războieni” continuă și în această săptămână pregătirea în cadrul exercițiului ,,Rapid Trident 2020”. 
de  S.I. Catalin

Acesta se desfășoară la Centrul Internaţional de Securitate şi Menţinere a Păcii din regiunea Yavoriv din Ucraina. Până acum ,,Lupii Negri”au organizat un exercițiu tactic, în care s-au antrenat împreună cu militarii ucrainieni.

În cadrul acestuia s-au exersat și aplicat diferite tehnici, tactici și proceduri, specifice luptei în mediul urban.Participarea militarilor ieșeni din Forțele Terestre Române asigură perfecționarea deprinderilor personalului în planificarea, controlul și conducerea operațiilor în cadrul unei coaliții multinaționale, precum și cooperarea dintre forțele armate ale țărilor participante, în conformitate cu standardele NATO.

Alături de militarii din țara gazdă, la exercițiu mai participă militari din SUA, Canada, Marea Britanie, Polonia, Bulgaria, Germania, Danemarca și Lituania. În acest an, în cadrul exercițiului multinațional ,,Rapid Trident 2020” participă peste 4000 de militari.

Ştiri Recomandate