Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Nicolae Ciucă, prima reacție după ce a fost nominalizat premier de Iohannis: Mandatul meu, un gest de responsabilitate în momente dificile
21 oct, 14:17
Ministrul Apărării a fost desemnat oficial de președintele Klaus Iohannis pentru a forma un nou Guvern al României. Premierul propus Nicolae Ciucă a făcut primele declarații, direct de la Palatul Cotroceni, alături de președintele țării.
de  Tudor Curtifan
Sursă foto: Nicolae Ciucă Facebook

Klaus Iohannis a declarat că în situația de criză sanitară profundă în care se află România e necesară stabilitate politică, context în care a anunțat că îl nominalizează pe Nicolae Ciucă pentru a forma noul Guvern și pentru a negocia o majoritate care să îi permită învestirea în Parlament.

Alături de președintele României s-a aflat și premierul propus Nicolae Ciucă. Acesta a făcut primele declarații și a subliniat că înțelege încredințarea acestui mandat ca pe un gest de responsabilitate în momentele dificile prin care trece România. 

Nicolae Ciucă a dat asigurări că va negocia cu formațiunile politice pentru alcătuirea cât mai rapidă a unui guvern.

„Am înțeles încredințarea acestui mandat ca pe un gest de responsabilitate pe care trebuie să îl avem în aceste momente dificile pentru a putea depăși situația de criză în care ne aflăm, astfel încât cetățenii să poată beneficia de tot ceea ce poate un guvern în deplinătate să ofere prin deciziile și acțiunile pe care le întreprinde.

Vom negocia cu toate forțele responsabile astfel încât într-o perioadă de timp cât mai scurtă să reușim să alcătuim Guvernul și, de asemenea, să negociem astfel încât Guvernul propus să fie aprobat în Parlament”, a precizat Nicolae Ciucă.

 

Ştiri Recomandate