Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Nicolae Ciucă, vizită la Întreprinderea Optica Română (IOR). Scopul: Implicarea industriei naționale de apărare în procesul de înzestrare a Forțelor Armate
Ministrul apărării naționale, Nicolae-Ionel Ciucă, a vizitat astăzi Întreprinderea Optică Română (IOR), împreună cu ministrul Virgil Popescu și cu șeful Statului Major al Apărării, general-locotenent Daniel Petrescu. În cadrul acestei vizite, subiectul principal pe agendă a fost despre implicarea industriei naționale de apărare în procesul de înzestrare a Forțelor Armate.
de  S.I. Catalin

Ministrul apărării naționale, Nicolae Ciucă, a precizat într-un scurt comunicat, publicat pe contul personal de Facebook, că pe timpul vizitei la Întreprinderea Optică Română (IOR), în zona facilităților de producție, conducerea întreprinderii a prezentat unele din aparatele optice și accesoriile recent livrate unor structuri din Armata României, precum și o serie de alte produse care ar putea face obiectul înzestrării militarilor romani.

 

Implicarea industriei naționale de apărare în procesul de înzestrare a Forțelor Armate

 

,,Am purtat cu cei prezenți o discuție pe tema dezvoltării cooperării dintre ministerele economiei și apărării în scopul implicării industriei naționale de apărare în procesul de înzestrare a Forțelor Armate. Investițiile în industria de apărare vor crea noi locuri de muncă, iar un mediu stabil de securitate vă încuraja investițiile în economia românească’’, a precizat ministrul apărării.

,,Atât anul trecut, dar și anul acesta am pus la dispoziția Ministerului Economiei proiecția pe 10 ani a planurilor noastre de înzestrare, astfel încât agenții economici care activează în industria de apărare să-și poată adapta strategiile de dezvoltare la cerințele și nevoile de înzestrare ale Armatei’’, a mai spus Nicolae Ciucă.

IOR este un exemplu de întreprindere care s-a adaptat cerințelor militarilor și care este unul din furnizorii noștri de produse care satisfac nevoile operaționale ale Ministerului Apărării Naționale.

Ştiri Recomandate