Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Nou focar de COVID-19 pe o navă a US Navy
US Navy a anunțat că numărul marinarilor de la bordul distrugătorului de rachete ghidate Kidd, infectați cu COVID-19 s-a dublat aproape, crescând de la 18 câți erau vineri, la 33 azi dimineață, transmite Navy Times.
de  Eduard Pascu
USS Kidd

Distrugătorul cu 350 de marinari se află în Pacific pe coasta Americii de Sud. Misiunea sa actuală este legată de activitățile anti-drog ale SUA. Într-un comunicat emis sâmbătă, US Navy a anunțat că o echipă medicală de la bord continuă testarea echipajului distrugătorului USS Kidd. Doi marinari au fost evacuați medical spre Statele Unite. Oficialii spun că marinarii aflați pe distrugătorul Kidd poartă măști tip N95 și alte echipamente personale de protecție.

US Navy spune că nava de atac amfibie USS Makin Island se îndreaptă spre USS Kidd în cazul în care va fi nevoie de asistență medicală.

Oficialii spun că USS Makin Island are la bord o echipă de chirurgi, capacitate de terapie intensivă și ventilatoare, precum și capacitate suplimentară de testare.

USS Kidd este a doua navă care a raportat un focar de coronavirus. Oficialii spun că portavion USS Theodore Roosevelt a raportat peste 850 de cazuri de infecție între cei aproape 5.000 de membri ai echipajului. Cea mai mare parte a echipajului său a fost debarcat și se află în carantină la Spitalul Militar de pe Insula Guam.

Ştiri Recomandate