Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Parada de Ziua Națională ar putea fi anulată
25 oct, 16:36
Parada de 1 Decembrie, cu ocazia Zilei Naționale ar putea fi anulată. Autoritățile analizează evoluția pandemiei și în funcție de evoluția acesteia vor adopta deciziile necesare.
de  Eduard Pascu

În momentul de față se discută atât la nivelul Ministerului Apărării Naționale cât și la nivelul CNSU (Comitetul Național pentru Situații de Urgență) și la Guvern mai multe scenarii: ori parada va avea loc fără public, pentru că în contextul pandemiei este dificil să fie impuse restricțiile de distanțare socială; ori parada se va ține dar fără accesul publicului. 

Decizia va fi anunțată în următoarea perioadă. 

Purtătorul de cuvânt al MApN, colonelul (r) Daniel Anghel a declarat la Realitatea Plus că: Variantele sunt luate în calcul și este foarte posibil și să nu avem o paradă de loc, să avem o paradă redusă, iar sărbătorirea să se facă în alt mod. Deocamdată nu s-a luat o decizie finală asupra modului în care vor avea loc manifestările de Ziua Națională, din Capitală sau din restul țării. Dacă lucrurile vor sta ca acum, foarte probabil activitățile vor fi reduse și vom încerca să sărbătorim altfel Ziua Național. 

 

Ştiri Recomandate