Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Rheinmetall va produce componente pentru tancurile şi obuzierele autopropulsate ale Ungariei
Rheinmetall preia un rol important în modernizarea Forțelor Armate Ungare, p otrivit unui comunicat de presă al companiei germane ,  din 30 septembrie.
de  S.I. Catalin
PanzerHaubitze 2000 (calibru 155 mm) produse de grupul industrial german Krauss-Maffei Wegmann (KMW)

Rheinmetall este o companie germană constructoare de mașini și vehicule militare, care va produce componente pentru patruzeci și patru de tancuri de principale luptă Leopard 2, precum și armamentul principal, sistemul de control al focului și șasiul pentru obuzierele autopropulsate PzH 2000. 

Pachetul cuprinde, de asemenea, treisprezece camioane logistice HX și TGS. Contractul, în valoare de aproximativ 300 de milioane de euro, a fost semnat recent. Livrarea începe în 2021 și va fi finalizată în 2025.

Rheinmetall s-a asociat cu Krauss-Maffei Wegmann (KMW) pentru realizarea proiectului. În decembrie 2018, KMW a câștigat un contract din partea forțelor armate maghiare pentru patruzeci și patru de noi tancuri Leopard 2A7 + și 24 de noi obuziere autopropulsate PzH 2000 (calibru 155 mm) produse de grupul industrial german Krauss-Maffei Wegmann (KMW)

Ungaria va deveni al 19-lea stat care își înzestrează armata cu tancuri Leopard 2 și a optulea care utilizează tunurile autopropulsate PzH 2000.

Ştiri Recomandate