Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Rusia a testat cel mai recent sistem de rachete antiaeriene S-350 Vityaz
Rusia a anunțat, pe 14 ianuarie, că a testat sistemul de apărare aeriană S-350 , primul de acest fel pentru forța aerospațială rusă. Rusia urmează să-și desfășoare primele unități S-350 în ianuarie 2020. Primele unități au fost livrate forțelor din Regiunea Leningrad în decembrie 2019, potrivit Missilethreat.csis.org şi TASS .
de  S.I. Catalin

Unităţile de apărare antiaeriană ale Federației Ruse au efectuat primele trageri, într-un poligon din Regiunea Astrakhan, cu noul sistem de rachete antiaeriene S-350 Vitiaz, a declarat ministerul, fără a specifica data la care militari ruşi au executat tragerile.

Ministerului rus al Apărării a anunţat, marţi, ca primul sistem de rachete antiaeriene S-350 va fi, în scurt timp, dislocat permanent în Regiunea Leningrad. În anul 2020, Forțele Aeriene ale Federației Ruse urmează să primească în dotare patru sisteme de rachete antiaeriene S-400 Triumf și șase complexe de rachete și artilerie antiaeriană Pantsir-S.

S-350 sunt sisteme de rachete de suprafață, cu rază medie de acțiune. Ele pot atinge ținte aflate pe o rază de 60 de kilometri. S-350 Vityaz este conceput pentru apărarea facilităților administrative și militare ale Rusiei. S-350 include postul de comandă 50K6E, radarele multifuncționale 50N6E și lansatoarele 50P6E cu 12 rachete 9M96E2.

Ştiri Recomandate