Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Rusia desfăşoară elicoptere militare la graniţa Siriei cu Turcia (Video)
Elicopterele armatei ruse au început să patruleze spațiul aerian din nordul Siriei, a comunicat vinerea aceasta Ministerul rus al Apărării.
de  S.I. Catalin

Rusia a desfășurat elicoptere militare pentru a survola o zonă din apropierea graniței Siriei cu Turcia, pentru a ajuta la protejarea poliției militare rusești care patrulează frontiera dintre cele două ţări, a precizat vineri Interfax.

„Principalul obiectiv al misiunilor este de a asigura securitatea în zonele patrulate precum și de a escorta convoaiele poliției militare", se arată într-un material video în care apare pilotul militar rus Dmitri Ivanov într-un videoclip postat de către Zvezda, serviciul de radiodifuziune al armatei ruse.

Patrulele aeriene sunt efectuate în mai multe direcții de către perechi de elicoptere la o altitudine de 50-60 de metri, a declarat Ivanov.

Zvezda a adăugat că forțele aeronautice ruse au efectuat joi o altă misiune de patrulare aeriană în nordul Siriei.
De asemenea, trupele turce și ruse au efectuat vinerea acesta a treia misiune de patrulare comună de-a lungul frontierei turco-siriene

Patrulele comune sunt efectuate în conformitate cu acordurile încheiate pe 22 octombrie între președintele rus Vladimir Putin și omologul său turc Recep Tayyip Erdogan.

Ştiri Recomandate