Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Vizita delegației României în Indonezia - oportunități pentru industria noastră | Nicu Fălcoi și Viorel Manole, interviu la DefenseRomania
09 iun, 20:38
În urmă cu aproximativ o săptămână o delegație a României s-a întors dintr-o vizită oficială în Indonezia. În cadrul emisiunii „Punctul militar”, DefenseRomania vă propune o discuție despre această vizită care ar putea reseta relațiile noastre în domeniul apărării, cu statele din Asia.
de  DefenseRomania Team
Foto: Uzina Mecanică București
EXCLUSIV

Interviul poate fi vizionat joi, 10 iunie 2021, începând cu ora 11:00. Invitații DefenseRomania sunt Viorel Manole și Nicu Fălcoi, primul în calitatea de reprezentant al industriei, în timp ce al doilea de reprezentant al factorului politic. Ambii au făcut parte din delegația noastră care a fost în Indonezia.

Delegația României a fost condusă la nivel politic, de Nicu Fălcoi (USR-PLUS), președinte al Comisiei parlamentare speciale pentru controlul activităţii Serviciului de Informaţii Externe și membru al Comisiei de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională a Senatului. 

Industria noastră a fost reprezentată de Viorel Manole, directorul PATROMIL.

România, cât și Indonezia, urmăresc reluarea legăturilor de cooperare industrială dintre cele două state. Acest lucru a fost discutat chiar la Jakarta de înalți reprezentați ai celor două țări.

Printre temele pe care le vor discuta cei doi la DefenseRomania se numără proiecte concrete în domeniul apărării care s-au discutat în Indonezia, care sunt soluțiile în ceea ce privește cooperarea cu Indonezia, dar și cu alte state, transferul de tehnologie, reforma în industrie, plus multe alte subiecte. Toate acestea vor fi abordate în cadrul emisiunii.

Emisiunea va putea fi urmărită pe data de 10.06.2021, începând cu ora 11:00, atât pe www.DefenseRomania.ro pe pagina de Facebook DefenseRomania, cât și pe contul nostru de YouTube unde vă invităm să apăsați butonul de Abonare (Subscribe).

Aplicația DefenseRomania vă aduce cele mai importante știri ale zilei, totul cu un singur click

 

 

Ştiri Recomandate